Even geduld aub..
Busy loader

     
« terug  |  home
1Winkelwagen 2Bezorging & betaalwijze 3Voltooid

Betalen doe je zo

Niet goed, geld terug!
Pasgarantie!
Ruilen kan altijd!

Als u niet tevreden bent met de aankoop bij Attitude Holland.nl, geven wij u de garantie "niet goed, geld terug"! Bestelling moet dan binnen 14 dagen geretourneerd zijn aan Attitude Holland.nl. Verzendkosten worden niet gecrediteerd.

Alle bestellingen via het internet kunnen online veilig betaald worden met Docdata Payments. Docdata Payments
biedt in samenwerking met Attitude Holland.nl alle gangbare betaalmethodes aan zoals:

Ideal
Vooraf overmaken
Ccreditcards Master en Visa
Paypal

Per rembours (contant betalen aan de postbode). Enkel mogelijk in Nederland.

Onze bankgegevens, ook voor buitenlandse betalingen:
Bankdetails Rabobank 3856.50.124
IBAN: NL49 RABO 0385 6501 24
BIC: RABONL2U

Veilig betalen via Docdata Payments

Attitude Holland en vooraf betalen.

Wij van Attitude Holland worden wekelijks gebeld door bedrijven die voorstellen dat onze klanten achteraf kunnen betalen. Deze bedrijven willen dan de vordering op klanten (jullie) overnemen.
Zij vragen hier veel geld voor, maar beloven ook meteen een fikse omzet verhoging. Hier zou Attitude Holland beter van worden.
Onze visie is, betaal altijd vooraf. Dan weet je tenminste zeker dat je het geld hebt voor de spullen die je koopt en kom je niet achteraf met grote schulden te zitten, die je  mogelijk niet kan betalen. (dit is iets wat veel gebeurd in de gehele wereld). Mochten klanten spullen ontvangen en niet betalen, verandert de verstandhouding/relatie die we met onze klanten  hebben (jullie). Bovenstaande willen we niet, wij denken dat het ethisch verantwoord is om te handelen zoals we nu doen m.a.w. vooruit betalen.
Mocht iets niet bevallen, of je hebt spijt van je aankoop, geld terug is altijd een optie bij Attitude Holland. Hier geen contracten waar je aan vast zit, gewoon vrijheid-blijheid.

About us.

Attitude Holland bestaat sinds 1999 en is een bedrijf dat iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn waarde laat. Haar motto is: Iedereen is goed zoals ‘ie is, hoe hij of zij er ook uitziet. Mensen uiten zich op allerlei manieren, via muziek, kleding, boeken, radio of internet.
Attitude Holland ondersteunt deze mensen om zichzelf te durven en mogen zijn, met een aanbod op het gebied van kleding, schoenen en make-up. Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier. www.attitudeholland.nl

Gegarandeerd de goedkoopste!

Als je een artikel ergens anders goedkoper vindt, betalen wij je direct het verschil terug. Ziezo dat is nog eens een garantie!
Wat moet je doen /voorwaarden:
1. E-mail ons de afbeeling, link naar product en bedrijf/winkel gegevens, waarvan je het ergens anders nog goedkoper hebt gevonden en waar het nog steeds verkrijgbaar is (geld enkel voor winkels in Nederland).
2. Verschil wordt direct uitbetaald in tegoed. Mocht je nog niet betaald hebben, passen we de prijs van het artikel direct aan :)
3. Verwijzingen/vergelijkingen naar 2e hands websites als bijvoorbeeld marktplaats en ebay zijn niet geldig.
4. Je hebt 10 dagen de tijd na je aankoop bij Attitude Holland, om aan te tonen dat het ergens anders goedkoper is