Even geduld aub..UK flag
Hi, we have a English version of our site too ;-)
please visit attitude-europe.com

Hermans Amazing Haircolor Bleekmiddel kit 30 vol. - Hermans Amazing Haircolor

Art.# 239028018 | Merk: Hermans Amazing Haircolor | Verzendkosten
Kies een variant:
Selecteer een variant
Bleekmiddel
Direct Leverbaar
12,90

Artikelinformatie

Hermans Amazing Haircolor.

Inhoud: 50gram bleekmiddel zakje; 100 ml crème peroxide waarmee het poeder tot een mengsel gemixt kan worden; meertalige instructies.


Volg de instructies nauwkeurig op.

Instructies: Het is aan te raden het product eerst te testen op één enkele lok.
Voorbereiding:
1. Draag de plastic handschoenen als je het plastic zakje met het poeder opent. Adem het poeder niet in.
2. Leeg het zakje met poeder in het plastic bakje.
3. Voeg gelijkmatig de inhoud van de tube met crème aan het bakje met het poeder toe. Gebruik het borsteltje om er een glad mengsel van te maken. Soms heb je hiervoor niet de gehele inhoud nodig van de tube met crème.
4. Breng het mengsel zodra het klaar is direct aan op het haar, wacht hier niet mee. Belangrijk bij het aanbrengen: het haar moet droog en ongewassen zijn. Gebruik het borsteltje om het mengsel gelijkmatig aan te brengen op het haar. Het haar moet compleet bedekt worden door het mengsel, je kunt het borsteltje en de handschoenen gebruiken om het mengsel gelijkmatig te verdelen. Delen van het haar die je niet wil bleken kun je bedekken met folie.

Het is aanbevolen het plastic haarkapje te dragen als je het mengsel laat intrekken. De duur van het intrekken hangt af van de natuurlijke haarkleur. De volgende informatie geeft aan bij benadering hoeveel tijd het zal kosten om de natuurlijke haarkleur tot een bleke, citroengele tint te krijgen: licht- tot donkerblond haar: 20 tot 60 minuten; lichtbruin haar: 20 tot 90 minuten; middenbruin haar: 40 tot 90 minuten; donkerbruin haar: 60 tot 90 minuten. Check elke 10 minuten een lok haar om te kijken of het mengsel pakt. Verwijder hiervoor het plastic haarkapje en veeg het mengsel van een lok haar met een vochtig papieren doekje. Als het haar nog niet de gewenste kleur heeft bereikt, kun je het mengsel opnieuw aanbrengen en het verder laten intrekken. Bleek het haar niet te lang. Als het haar sterk is kan je het mengsel ongeveer 2 uur laten intrekken.
Neem het haarkapje af en gooi het weg als de gewenste tint is bereikt. Was het haar grondig. Spoel het goed uit en dep het droog met een handdoek.


Aanbevolen sterkte bij verschillende haarkleuren: lichtblond - donkerblond; wordt met Bleach kit 30 Vol een heel licht blond, mediumbruin; wordt met Bleach kit 30 een lichtblonde kleur, donkerbruin; wordt met Bleach kit 40 een warme kleur blond, diep donkerbruin - zwart; het is niet aanbevolen zeer donker haar te bleken.

Activator:
Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulphate, Ceteareth -25, Sodium Salicylate, Citric Acid, Ammonium Nitrate, Sodium Pyrophosphate.

Bleaching powder:
Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate, Ammonium Persulfate, Paraffium Liquidum, Silica, Cellulose Gum, Carbomer, Urea, EDTA, Parfum, CI 77077, Sodium Lauryl Sulfate.

Materiaal:
Niet getest op dieren

Stel een vraag

Vraag & Antwoord over Bleekmiddel kit 30 vol. - Hermans Amazing Haircolor

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product. Wees de eerste!

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw vraag
Reviews

Reviews van Bleekmiddel kit 30 vol. - Hermans Amazing Haircolor

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw review
Jouw waardering

Inspiration

Hermans Amazing Haircolor