Stel een vraag
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht
 
Even geduld aub..


UK flag
Hi, we have a English version of our site too ;-)
please visit attitude-europe.com

Crazy Color Haar bleekmiddel kit - Crazy Color

Art.# 183028028 | Merk: Crazy Color | Verzendkosten
Kies een variant:
Selecteer een variant
Bleek
Direct Leverbaar
11,99

Artikelinformatie
Haarverf, haarkleuring van Crazy Colour

Hair bleach, haar bleek middel.
Crazy color.

100ml haar ontkleuring, 30Vol. Bestaat uit 2 x Poeder Bleach zakjes (25g), handschoentjes, bakje om het te mixen, spateltje en verfborsteltje.

De kit bevat geen Nederlandse handleiding. Daarom hebben wij deze hier voor je vertaald:

Test:
Probeer het product altijd eerst uit op een kleine pluk haar, dit product kan irritatie veroorzaken. Daarnaast kun je kijken hoe lang het moet intrekken om de kleur te krijgen die jij graag wilt.

Hoe voer je de test uit:
1. Draag altijd handschoenen en mix in het plastic bakje dat inbegrepen is bij deze kit.
2. Open het zakje met bleek en plaats een halve theelepel poeder in het mixbakje. Mix dit met genoeg Renbow 30. Vol creme Peroxide tot het een creme achtige consistentie heeft.
3. Kies een schoon en droog plukje haar, houdt de rest van het haar daar uit te buurt.
4. Smeer het mengsel op de pluk van de wortel tot de punt. Volg de instructies die hieronder staan aangegeven bij 'aanbrengen'. Vermijd contact met de rest van het haar.
5. Controleer de test pluk op de ontwikkeling zoals aangegeven in de instructies hieronder bij 'ontwikkelings tijd'. Zodra het haar de behaalbare kleur heeft kun je de pluk goed uitspoelen met lauwwarm water en shampoo en maak het vervolgens met een handdoek droog.
6. Wat over is in het mixbakje moet je weggooien, maak het bakje schoon voor gebruik op een later tijdstip. Wacht 24 uur voordat je begint om het haar volledig te gaan bleken. Wanneer je negatief reageert op het product, niet verder gebruiken.

Aanbrengen:
1. Draag de handschoenen uit de kit, open de bleek zakjes en leeg deze in het mix bakje (vermijd contact met de huid en het inademen van het poeder).
2. Voeg de peroxide uit het flesje toe aan het poeder en mix met het borsteltje tot het creme achtig wordt. (Gebruik 100 ml peroxide op 50 g bleekpoeder).
3. Smeer het product gelijkmatig op droog, ongewassen haar. Laat het inwerken.

Ontwikkelings Tijd:
Je natuurlijke haarkleur bepaald de ontwikkelings tijd die nodig is. De tabel hieronder geeft aan hoe lang het moet intrekken bij verschillende tinten natuurlijke haarkleur om een ontkleurde/ bleek gele kleur te krijgen.

Medium tot donkerblond 20-50 minuten
Licht bruin 20-60 minuten
Medium bruin 20-80 minuten
Donker bruin 20-90 minuten

Wanneer 20 minuten om zijn, check je stukken haar elke 10 minuten om te zien hoe de kleur zich ontwikkeld. Dit doe je door op het stukje dat je wilt checken de mix te verwijderen met een vochtige tissue. Als de kleur nog niet is wat je wilt, voeg je een klein beetje mix toe waar je dat hebt weggeveegd en laat het verder intrekken. Blijf elke 10 minuten checken zodat het niet te lang intrekt.

Uitspoelen:
Wanneer je de kleur hebt die je wenst, was je haar met shampoo en spoel het (zeer grondig) uit met warm water.
(Vermijd ten alle tijden contact met de ogen).

Waarschuwing:

Houd de zakjes bleek poeder dicht totdat je ze daadwerkelijk gebruikt. Bewaar het product op een koele droge plek buiten direct zonlicht. Haal het product open met voorzichtigheid en adem het niet in. Als dit per ongeluk wel gebeurd bezoek dan een dokter wanneer je niet direct hersteld.

Dit product bevat Hydrogen Peroxide. Gebruik altijd plastic of rubberen handschoenen wanneer je met die product werkt. Gebruik geen peroxide direct op het haar.

Vermijd contact met de ogen. Als het toch gebeurd, spoel direct voor 10 minuten en vraag medisch advies.

Eet, drink en rook niet terwijl je dit product gebruikt. Gebruik geen metalen objecten (mix bakje etc.) wanneer je dit product mixt. Mix in een goed geventileerde omgeving. Gebruik het product niet wanneer je hoofdhuid geirriteerd is of wondjes heeft. Bleek geen kapot of broos haar. Gebruik dit niet als je eerder een negatieve reactie hebt gehad tijdens het gebruik van bleekmiddelen. Gebruik het niet om wenkbrauwen of wimpers te bleken. Gooi niet gebruikte mix altijd weg.

Bescherm kleding en meubels zodat het niet in contact kan komen met het product

Houd uit de buurt van kinderen

Wacht altijd 14 dagen tussen het op doen van dit product en eerdere behandeling van het haar. Als je je onzeker voelt over het gebruik van dit product vraag dan advies aan een ervaren persoon.

Materiaal:
Niet getest op dieren

Stel een vraag (1)

Vraag & Antwoord over Haar bleekmiddel kit - Crazy Color

Ik heb zwart geverft haar meerdere keren geverft is dit product ook geschikt om.dat eruit te krijgen Want ik. Wil.dolgraag weer terug naar roze ??
Liefs wendy
We raden het niet aan om je haar te bleken wanneer je je haar zwart hebt geverfd. Dit moet er op natuurlijke wijze vanzelf uit je haren gaan of je zou advies bij een kapper kunnen vragen. Attitude Holland
Reply

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw vraag
Reviews (5)

Reviews van Haar bleekmiddel kit - Crazy Color

Eerder heb ik het enkel bij de kapper laten bleken, dus het was best spannend om het voor de eerste keer thuis te proberen.
Het pakket heeft een goede handleiding, maar het was een beetje zoeken naar hoe de peroxide en bleekpoeder het beste te mengen. Het moest "romig" worden, maar als je het in gradaties mengt, was het nog steeds moeilijk om de klontjes er uit te krijgen.
Met schouderlang haar, had ik voor de zekerheid 2 pakken besteld, en had ze ook echt allebei nodig. De bleek werkte relatief snel, maar niet alle kleur was er volledig uit (Directions is er nu eenmaal moeilijk uit te krijgen) - maar had al 90 minuten gezeten en de rest was mooi richting platina gegaan.
De nieuwe kleuren hebben er goed op gepakt, hoewel dat niet probleemloos was (maar dat is weer een ander verhaal).
Reply
Heel tevreden! Werkt op mijn donkerbruin (bijna zwart) haar.
Ik laat het 90 minuten zitten en het wordt lichtblond.
Let wel op als je je haar al eens (zwart) gekleurd hebt, dan wordt het warm blond/ros.
Reply
Ondanks de 2 verpakkingen en een langere intrektijd dan nodig, heeft dit bleek merk niet geholpen op mijn haar. Erg jammer en zonde van je geld.
Welke kleur haar heb je? Ik overweeg het ook maar ben rossig van mezelf
Reply
Ik heb ook zeer goede ervaringen met de kit van crazy colors vol.30
Werd wel geel maar had me al voorbereid met zilvershampoo van guhl de tube werkte altijd goed maar ben naar n beter merk opzoek omdat ik merkte dat mn haar op deze plek donkerder werd en paars n beetje maar attitude goed bezig met jullie spullen voor te verven en betaalbaar..morgen weer wat dingen bestellen ben gewoon n vaste klant geworden hihi...complimenten van mij en mn vriend!groetjes Tammy...GA ZO DOOR!JULLIE STAAN AAN DE TOP.alleen nog steeds jammer dat rembours betalen als optie weg is t is dat ik jullie vertrouw maar verder bestel ik nergens wat.
Jullie gebben mijn vertrouwen gewonnen. De bestelling loopt altijd goed...
Hoi! Ik wil graag een beetje wit/grijs/ash blond maar lees dat jouw haar geel werd van de verf. Ik heb toevallig ook de zilvershampoo van Guhl in huis, hoe werd je haar nadat je die had gebruikt? Groetjesss!
Reply
Erg tevreden! Ik laat het product wel iets langer zitten dan de aangegeven ontwikkelingstijd om een mooi wit kleurtje te bekomen. Eén kit bevat voor mij voldoende product om 2 keer mijn uitgroei te bleachen.
Reply

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw review
Jouw waardering

Inspiration

Crazy Color