Even geduld aub..UK flag
Hi, we have a English version of our site too ;-)
please visit attitude-europe.com

New Rock High Boot M.8272-S1 laars, zwart- gothic, metal

Art.# 108036195 | Merk: New Rock | Verzendkosten
Kies een variant:
Selecteer een variant
EU 36
10-20 werkdagen
203,99
EU 37
10-20 werkdagen
203,99
EU 38
5-10 werkdagen
203,99
EU 39
Pre-order
203,99
EU 40
Pre-order
203,99
EU 41
10-20 werkdagen
203,99

Artikelinformatie
< LET OP: Custom Made New Rocks, levertijd kan afwijken > New Rock stoere, zware, sterke, steampunk, metal, gothic, rock, schoenen, laarzen en boots.

New Rock. Leather upper, rubber sole

Stel een vraag

Vraag & Antwoord over High Boot M.8272-S1 laars, zwart- gothic, metal

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product. Wees de eerste!

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw vraag
Reviews (1)

Reviews van High Boot M.8272-S1 laars, zwart- gothic, metal

Ik heb deze schoenen gekocht en ben er helemaal weg van. Ik heb de maattabel van New Rocks eigen website gevolgd, waar stond dat ik met mijn voeten van 24,3cm maat 38 moest halen (dit is een maat kleiner dan wat ik normaal heb). Zoals menig kist zit hij eerst aardig strak (en oncomfortabel), maar het leer loopt netjes uit zoals het hoort. Heb nu ruim een week mijn kisten in gelopen (eerste nacht natte kranten truuk gebruikt om het te versnellen) en ze zitten nu als gegoten. Zijn mijn nieuwe dagenlijkse platte schoenen. (ondanks de kleine hak lopen ze iig wel echt als platte schoenen dankzij de stevige zool en goede pasvorm).

Mocht je ze willen kopen, ze zijn zeker het geld waard, en je ziet meteen dat er duurder leer is gebruikt voor deze schoenen, maar wees wel voorbereid om ze goed in te lopen. Leer rekt uit en als ze meteen goed zitten heb je kans dat ze na 1 a 2 maanden te groot zijn (dit is met mijn vorige kisten gebeurd).

Iedereen die ik ken die in het leger heeft gezeten kent het ongemakt van nieuwe kisten in lopen en dat geld ook voor deze New Rock laarzen. Echter, het leer is wel leer dat daarna jaren geweldig comfortabel om je voeten zit :D.

Geweldige schoenen, geweldige pasvorm, kwamen in luxe doos, kwaliteit kun je ervan af zien. Schoenen zijn te verzetten om zowel om dunne als brede enkels te passen. Lopen als platte schoenen. Wel beetje zwaar (maar dat is te verwachten).
Reply

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw review
Jouw waardering

Inspiration

New Rock

Musthaves