Even geduld aub..


1 Adres 2 Betaalwijze 3 Controle 4 Voltooid
€ 11,99

Attitude Hair Dye Attitude Hair Dye Haarbleekmiddel KIT Ghosted 20 Volume KIT (6%) Haarverf blond Wit

Kies een variant:
20 VOL (6%) Kit
Direct Leverbaar
11,99

Prijs incl. 21% btw, excl. Verzendkosten
5 stuks
€ 10,79 p/s
3 stuks
€ 11,03 p/s
2 stuks
€ 11,39 p/s
1 stuks
€ 11,99 p/s

Artikelinformatie
Art.# 666028044 | Merk: Attitude Hair Dye | 

• DIY-vriendelijk, professionele kwaliteit.
• Veganistisch, dierproefvrij en lokaal geproduceerd in Nederland.
• Ter voorbereiding voordat je Attitude semi-permanente haarverf aanbrengt.
• Doe van tevoren een test op een klein stukje haar.
• Meest geschikt voor behandeling van licht- tot donkerblond, fijn of droog haar. Probeer bij donkerder haar de Volume 30-kit.

Inhoud
• 1x Attitude Ghosted blondeerpoeder
• 1x Attitude Ghosted Peroxide Activator Volume 20
• 1x set handschoenen
• 1x haarverfkwast
Elk artikel is ook apart verkrijgbaar.

Get Ghosted, and watch your natural shade fade away like a spectre into the night! Onze kleuren presteren het beste wanneer ze worden aangebracht op vooraf ontkleurd haar, dus deze kit bevat alles wat je daarvoor nodig hebt; blondeerpoeder, crème-activator op plantaardige basis, handschoenen en een haarverfkwast.

Attitude Ghosted bevat blauwe blondeerpoeder, die ongewenste oranje tinten neutraliseert die anders na het bleken zouden kunnen verschijnen. Onze Volume 20-kit is de mildste van onze blondeerkits en wordt aanbevolen voor mensen die voor het eerst hun haar verven, en mensen met een lichte natuurlijke haarkleur.

Ga je voor platinablond, maar zijn er na het bleken nog steeds gele tinten zichtbaar? Probeer de Attitude Pure Toner wanneer het haar minimaal level 9 (lichtblond) is om de geeltinten te neutraliseren!

Laat ons je resultaat zien met #dyewithattitude en tag @dyewithattitude!

Dierproefvrij:
Yes
Gewicht (gr.):
50
Inhoud (ml):
100
Vegan:
Wassen:
-
EAN:
8720726538619

Maattabel
cm inch
  CM
20 VOL (6%) Kit 0
Handleiding

Handleiding van Attitude Hair Dye Attitude Hair Dye Haarbleekmiddel KIT Ghosted 20 Volume KIT (6%) Haarverf blond Wit

Attitude GHOSTED haar bleekmiddel kit is ontworpen om je haar lichter te maken voordat je Attitude semi-permanente haarkleuren gebruikt. Volg de instructies zorgvuldig, we raden je aan vooraf het product eerst te testen op een kleine lok haar.

WAARSCHUWINGEN
Houd het product uit de buurt van ogen, wenkbrauwen en wimpers. Breng het product niet aan op de huid of ander lichaamshaar. Gebruik het product niet als de hoofdhuid snijwonden of schaafwonden heeft of als je eerder een allergische reactie hebt gehad na gebruik van de Attitude GHOSTED haar bleekmiddel kit. Als het mengsel of het poeder in de ogen komt, spoel dan grondig met water en neem contact op met een arts. Bewaar op een koele, droge plaats en gebruik in een goed geventileerde ruimte. Niet inademen of inslikken. Draag altijd beschermende handschoenen en het product alleen aanbrengen op droog haar. Verwarm het haar niet gedurende het proces. Niet gebruiken als je zwanger bent. Sieraden kunnen het bleekstof opnemen en huidirritaties veroorzaken. Er moet een pauze zijn van minimaal twee weken tussen vorige haarbehandelingen en deze behandeling op het haar. Als je het product voor het eerst gebruikt of twijfelt, schakel dan de hulp in van een assistent om de eerste test en het aanbrengen uit te voeren. Gooi ongebruikt product weg.
Dit product bevat ingrediënten die huidirritatie kunnen veroorzaken, voer altijd vooraf een test op een kleine lok haar uit, minimaal 24 uur voor het aanbrengen. Het resultaat van het bleken is afhankelijk van de conditie en de kleur van je natuurlijke haar, een test vooraf zal je ook het eindresultaat laten zien.

TEST VOORAF
1. Zorg ervoor dat je haar droog en klitvrij is.
2. Draag beschermende handschoenen.
3. Meng ½ theelepel Attitude bleekpoeder met voldoende Attitude peroxide-activator (ongeveer 1 ½ theelepel) om een romig mengsel te maken.
4. Gebruik een kleine lok haar van achter je oor om te testen.
5. Breng het mengsel grondig aan op het haarmonster en zorg ervoor dat de lok de rest van je haar niet raakt.
6. Controleer de lok elke 10 minuten en veeg kleine delen van het mengsel met kleine tussenpozen weg totdat je tevreden bent met de kleur - zie de ‘ontwikkelingstijd’ grafiek hieronder voor een geschatte timing. Als je haar er rood of goud uitziet, breng het mengsel dan opnieuw aan. Als je tevreden bent, noteer je de tijd die je moet gebruiken als richtlijn voor het aanbrengen van het product op het volledige haar.
7. Spoel en was de lok grondig, gooi eventueel overgebleven mengsel weg, en spoel en droog de mengbeker grondig voordat je verder gaat met het aanbrengen.
8. Als je tevreden bent met het resultaat en de huid niet geïrriteerd is, ben je klaar voor de daadwerkelijke toepassing!

VOORBEREIDING
1. Draag beschermende handschoenen.
2. Houd de producten weg van het gezicht, vermijd inademen en leeg het zakje Attitude bleekpoeder in een niet-metalen kom.
3. Voeg de Attitude peroxide-activator toe en roer tot je een glad, romig mengsel hebt.
4. Breng het mengsel onmiddellijk aan, wacht niet lang.

TOEPASSING
1. Zorg ervoor dat je haar droog en klitvrij is (was het haar nooit voorafgaand aan het bleken, de oliën op de hoofdhuid helpen de huid te beschermen).
2. Bescherm de haarlijn en oren met vaseline voorafgaand aan het bleken.
3. Gebruik de borstel en/of handschoenen om het product gelijkmatig aan te brengen en het haar goed te bedekken, werk naar de wortels toe en vermijd de hoofdhuid waar mogelijk.

ONTWIKKELINGSTIJD
Dit is een richtlijn, controleer het haar zodra de minimale inwerktijd is verstreken. De test vooraf geeft een indicatie, maar je moet regelmatig controleren met een vochtig papieren doekje om het mengsel van een kleine lok haar te verwijderen. Controleer elke 5 - 10 minuten om overmatige verwerking te voorkomen, dit kan leiden tot haarbreuk.

Haarkleur ontwikkelingstijd
Licht, medium, donkerblond: 15-30 minuten
Bruin, donkerbruin 30-45 minuten max

SPOELEN
Zodra de gewenste kleur is bereikt, gebruik lauw water en shampoo en spoel grondig. Vermijd contact met de ogen. Föhn indien mogelijk niet, en gebruik geen verwarmende apparaten of styling producten gedurende een paar dagen na het bleken. Attitude semi-permanente haarkleuren hebben een conditionerend effect en kunnen nu worden gebruikt om de kleuren van je dromen te creëren!
Stel een vraag

Vraag & Antwoord over Attitude Hair Dye Haarbleekmiddel KIT Ghosted 20 Volume KIT (6%) Haarverf blond Wit

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product. Wees de eerste!

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw vraag
Reviews

Reviews van Attitude Hair Dye Haarbleekmiddel KIT Ghosted 20 Volume KIT (6%) Haarverf blond Wit

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw review
Jouw waardering

Stel een vraag
Stel een vraag
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht