Even geduld aub..


1 Adres 2 Betaalwijze 3 Controle 4 Voltooid
Product image
Product image
Product image
Product image
Product image
€ 11,99

Attitude Hair Dye Attitude Hair Dye HaarbleekmiddelKIT Ghosted 30 Volume (9%) Wit

Kies een variant:
30 VOL (9%) Kit
Pre-order
11,99

Prijs incl. 21% btw, excl. Verzendkosten
5 stuks
€ 10,79 p/s
3 stuks
€ 11,03 p/s
2 stuks
€ 11,39 p/s
1 stuks
€ 11,99 p/s

Artikelinformatie
Art.# 666028030 | Merk: Attitude Hair Dye | 

Attitude Hair Dye.

Attitude Ghosted 30 Volume Bleach kit is de perfecte manier om je haar voor te bereiden voordat je Attitude Semi Permanent Hair Dye gaat gebruiken.
Onze kleuren presteren het beste wanneer ze worden aangebracht op gebleekt haar, onze Attitude Ghosted Peroxide Activator 30 Volume zorgt voor een goede dekking, klaar om te worden gemengd met onze Attitude Ghosted Bleach Powder voor het beste resultaat!

Inhoud:
- Attitude Ghosted bleekmiddelpoeder
- 30 Volume Attitude Ghosted Peroxide Activator
- Handschoenen
- Kwast

De Attitude Ghosted Bleach Powder en de Attitude Ghosted Peroxide Activator is ook los verkrijgbaar in 30 Volume en 40 Volume.

Gewicht (gr.):
50
Inhoud (ml):
100
Vegan:
Wassen:
-
EAN:
7106612247468

Maattabel
cm inch
  CM
30 VOL (9%) Kit 0
Handleiding

Handleiding van Attitude Hair Dye Attitude Hair Dye HaarbleekmiddelKIT Ghosted 30 Volume (9%) Wit

Attitude GHOSTED haar bleekmiddel kit is ontworpen om je haar lichter te maken voordat je Attitude semi-permanente haarkleuren gebruikt. Volg de instructies zorgvuldig, we raden je aan vooraf het product eerst te testen op een kleine lok haar.

WAARSCHUWINGEN
Houd het product uit de buurt van ogen, wenkbrauwen en wimpers. Breng het product niet aan op de huid of ander lichaamshaar. Gebruik het product niet als de hoofdhuid snijwonden of schaafwonden heeft of als je eerder een allergische reactie hebt gehad na gebruik van de Attitude GHOSTED haar bleekmiddel kit. Als het mengsel of het poeder in de ogen komt, spoel dan grondig met water en neem contact op met een arts. Bewaar op een koele, droge plaats en gebruik in een goed geventileerde ruimte. Niet inademen of inslikken. Draag altijd beschermende handschoenen en het product alleen aanbrengen op droog haar. Verwarm het haar niet gedurende het proces. Niet gebruiken als je zwanger bent. Sieraden kunnen het bleekstof opnemen en huidirritaties veroorzaken. Er moet een pauze zijn van minimaal twee weken tussen vorige haarbehandelingen en deze behandeling op het haar. Wacht 24 uur tussen behandelingen op hetzelfde gebied. Als je het product voor het eerst gebruikt of twijfelt, schakel dan de hulp in van een assistent om de eerste test en het aanbrengen uit te voeren. Gooi ongebruikt product weg.
Dit product bevat ingrediënten die huidirritatie kunnen veroorzaken, voer altijd vooraf een test op een kleine lok haar uit, minimaal 24 uur voor het aanbrengen. Het resultaat van het bleken is afhankelijk van de conditie en de kleur van je natuurlijke haar, een test vooraf zal je ook het eindresultaat laten zien.

TEST VOORAF
1. Zorg ervoor dat je haar droog en klitvrij is.
2. Draag beschermende handschoenen.
3. Meng ½ theelepel Attitude bleekpoeder met voldoende Attitude peroxide-activator (ongeveer 1 ½ theelepel) om een romig mengsel te maken.
4. Gebruik een kleine lok haar van achter je oor om te testen.
5. Breng het mengsel grondig aan op het haarmonster en zorg ervoor dat de lok de rest van je haar niet raakt.
6. Controleer de lok elke 10 - 15 minuten en veeg kleine delen van het mengsel met kleine tussenpozen weg totdat je tevreden bent met de kleur - zie de ‘ontwikkelingstijd’ grafiek hieronder voor een geschatte timing. Als je haar er rood of goud uitziet, breng het mengsel dan opnieuw aan. Als je tevreden bent, noteer je de tijd die je moet gebruiken als richtlijn voor het aanbrengen van het product op het volledige haar.
7. Spoel en was de lok grondig, gooi eventueel overgebleven mengsel weg, en spoel en droog de mengbeker grondig voordat je verder gaat met het aanbrengen.
8. Als je tevreden bent met het resultaat en de huid niet geïrriteerd is, ben je klaar voor de daadwerkelijke toepassing!

VOORBEREIDING
1. Draag beschermende handschoenen.
2. Houd de producten weg van het gezicht, vermijd inademen en leeg het zakje Attitude bleekpoeder in een niet-metalen kom.
3. Voeg de Attitude peroxide-activator toe en roer tot je een glad, romig mengsel hebt.
4. Breng het mengsel onmiddellijk aan, wacht niet lang.

TOEPASSING
1. Zorg ervoor dat je haar droog en klitvrij is (was het haar nooit voorafgaand aan het bleken, de oliën op de hoofdhuid helpen de huid te beschermen).
2. Bescherm de haarlijn en oren met vaseline voorafgaand aan het bleken.
3. Gebruik de borstel en/of handschoenen om het product gelijkmatig aan te brengen en het haar goed te bedekken, werk naar de wortels toe en vermijd de hoofdhuid waar mogelijk.

ONTWIKKELINGSTIJD
Dit is een richtlijn, controleer het haar zodra de minimale inwerktijd is verstreken. De test vooraf geeft een indicatie, maar je moet regelmatig controleren met een vochtig papieren doekje om het mengsel van een kleine lok haar te verwijderen. Controleer elke 5 - 10 minuten om overmatige verwerking te voorkomen, dit kan leiden tot haarbreuk.

Haarkleur ontwikkelingstijd
Donkerblond: 20 - 30 minuten
Lichtbruin: 20 - 40 minuten
Bruin: 20 - 60 minuten
Donkerbruin: 20 - 90 minuten

SPOELEN
Zodra de gewenste kleur is bereikt, gebruik lauw water en shampoo en spoel grondig. Vermijd contact met de ogen. Föhn indien mogelijk niet, en gebruik geen verwarmende apparaten of styling producten gedurende een paar dagen na het bleken. Attitude semi-permanente haarkleuren hebben een conditionerend effect en kunnen nu worden gebruikt om de kleuren van je dromen te creëren!
Stel een vraag

Vraag & Antwoord over Attitude Hair Dye HaarbleekmiddelKIT Ghosted 30 Volume (9%) Wit

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product. Wees de eerste!

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw vraag
Reviews (1)

Reviews van Attitude Hair Dye HaarbleekmiddelKIT Ghosted 30 Volume (9%) Wit

heeft mijn groene haar bijna helemaal wit gemaakt
Reply

Jouw naam (ten behoeve van weergave op de website)
Jouw review
Jouw waardering

Voorraadnotificatie

Artikel niet voorradig?

Vul hier je e-mailadres in, dan ontvang je van ons automatisch een e-mail zodra het artikel weer voorradig is.

Maat/kleur Status Hou me op de hoogte
30 VOL (9%) Kit Niet op voorraad

BLEACH Inspiration

Inspiration

Stel een vraag
Stel een vraag
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht